ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ χαρακτηρίζεται το θέμα αγοράς έκτασης από το Δήμο Αρταίων εκτάσεως της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο, το οποίο επρόκειτο να συζητηθεί στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ούτε γι’ αυτό το θέμα εκτιμούμε ότι θα εκφέρονταν αντιρρήσεις από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, αν κρίνουμε την χρήση για την οποία προορίζεται. Την έκταση, λοιπόν, ο Δήμος σχεδιάζει να αξιοποιήσει για τις ανάγκες λειτουργίας πάρκινγκ αυτοκινήτων που όλοι γνωρίζουμε ότι η πόλη έχει μεγάλη ανάγκη. Από το σημείο στο οποίο προγραμματίζεται η δημιουργία του έως το κέντρο της πόλης είναι… δύο βήματα.
Επομένως μπορεί να αποβεί άκρως χρηστικό για τους οδηγούς, που η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούνται τα μάλα εξαιτίας του επιβαρυμένου κυκλοφοριακού. Ας μη ξεχνάμε, εν τω μεταξύ, ότι και πολεοδομικά ο συγκεκριμένος χώρος προβλέπεται για πάρκινγκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος, απ’ ότι βλέπουμε και στην φωτο, προχώρησε ήδη σε κάποια διαμόρφωση, φιλοξενώντας ήδη αυτοκίνητα. Με τους τίτλους ιδιοκτησίας στα χέρια του είναι σε θέση να κάνει ακόμα περισσότερα. Λίγο τόχετε να βρεθεί λύση για 400 περίπου αυτοκίνητα; Ανάσα πραγματική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ