Στους Αγίους Ταξιάρχες θα τελεστεί αύριο στη 1 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για τον 19χρονο Βαγγέλη Δραγατάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, συμμαθητές του και καθηγητές από το 1ο ΕΠΑΛ Άρτας έχουν εκφράσει την επιθυμία να μην προχωρήσει αύριο, το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε, σε έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η πρόταση ώστε το ΕΠΑΛ να μην λειτουργήσει λόγω πένθους και σύσσωμη η σχολική του κοινότητα (φίλοι συμμαθητές και εκπαιδευτικοί), να σπεύσουν για το τελευταίο αντίο, αποτελεί ήδη θέμα συζήτησης και αναμένεται επίσης να απασχολήσει αύριο το πρωί τον Σύλλογο Διδασκόντων, προκειμένου να λάβει σχετική επίσημη απόφαση, ακολουθώντας τις διαδικασίες.

Με θέρμη πάντως μαθητές και καθηγητές του Βαγγέλη, θρηνώντας για τον αδόκητο χαμό του φίλου και μαθητή που πριν λίγο καιρό τούς έκανε όλους υπερήφανους με την επιτυχία του στην Ιατρική, υποστηρίζουν ότι αύριο το ΕΠΑΛ δεν μπορεί να κάνει τη νέα αρχή.

Χαρακτηριστικές οι φράσεις που συνοδεύουν όσους διατυπώνουν την πρόταση η έναρξη στο ΕΠΑΛ Άρτας να γίνει την Τρίτη: «Το σχολείο μας βρίσκεται σε πένθος. Τη στιγμή που ο Βαγγέλης φεύγει για το μεγάλο του ταξίδι πρέπει να είμαστε εκεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ