Τον “ΦιλόΔημο”… “Αντώνη Τρίτση” βάφτισε στο Λίθινο Ζίτσας ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα για τους Δήμους.
Ενώπιον του περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη και των δημάρχων ανακοίνωσε ότι στην Ήπειρο εντάχθηκαν 32 έργα συνολικού προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ, δεχόμενος ζωηρό χειροκρότημα με τους παρισταμένους, ωστόσο, να μη γνωρίζουν τον κατάλογο. Μόλις, όμως, έγινε γνωστός διαπίστωσαν με δυσάρεστη έκπληξη ότι σχεδόν και τα 32 έργα είχαν εγκριθεί με συγκεκριμένα κονδύλια από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος” που διαχειρίστηκε η προηγούμενη κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο τότε υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης.
Προκειμένου να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές απευθυνθήκαμε σε δημάρχους της Άρτας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι πράγματι τα έργα που αφορούσαν τους Δήμους τους είχαν εγκριθεί από τον “ΦιλόΔημο” και ότι απλά μεταφέρθηκαν στο νέο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Ορισμένα μάλιστα από αυτά βρίσκονται ήδη σε πορεία υλοποίησης, όπως για παράδειγμα τα αντιπλημμυρικά στην Αγία Παρασκευή, όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα ο Δήμος Νικ. Σκουφά στον οποίο υπάγεται. Είναι άξιον απορίας γιατί ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν διευκρίνισε και δεν εξήγησε ότι πρόκειται για συνέχεια ενταγμένων ήδη έργων. Τους δημάρχους, πάντως, δεν τους παραπλάνησε, όσο για τους απλούς πολίτες ενδεχομένως και να τους… εντυπωσίασε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ