Η Πανσέληνος του Αυγούστου εμπνέει, συγκινεί, ευφραίνει την ψυχή. Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει σταθερά από το 2002 εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, δίδοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες… φεγγαρόφως και πολιτισμό.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας διοργανώνει μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα TresLaloun στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00.
Στον αύλειο χώρο του Μουσείου, σε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα κάτω από το λαμπερό φως του φεγγαριού,οι ταλαντούχοι μουσικοί Ράνια Τόλη (φωνή, κρουστά χειρός), Κωνσταντίνος Δελλής (πιάνο, τρομπόνι) και Γιώργος Γιαννούλας(κιθάρες) θα ερμηνεύσουν για το κοινό διασκευές γνωστών τραγουδιών σε ρυθμούς τζαζ, σουίνγκ, σόουλ, ποπ και μπόσανόβα.
Για ακόμη μία χρονιά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας επιλέγει καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στην Άρτα, σε μια προσπάθεια να προβληθεί το σύγχρονο πολιτιστικό προϊόν που ανθεί στην πόλη και να συνδυαστεί με το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν.
Πριν από τη συναυλία και κατά τη διάρκεια αυτής, η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.
Η είσοδος σε όλους τους χώρους του Μουσείου θα είναι ελεύθερη.

Για να παραμείνουμε ασφαλείς, δεν ξεχνάμε:
 Να κάνουμε χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης, καθώς και σε κλειστούς χώρους.
 Να τηρούμε απόσταση 1,5μ. σε ανοικτούς χώρους και 2μ. σε κλειστούς χώρους.
 Παρακολουθούμε την εκδήλωση καθιστοί (διαθεσιμότητα 100 καθισμάτων).
 Τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων, που αφορούν στον περιορισμό διασποράς του COVID-19.

Λίγα λόγια για τους TresLaloun…
Το μουσικό Trio δημιουργήθηκε το 2015 από τη Ράνια Τόλη, που τραγουδάει και παίζει κρουστά, τον Γιώργο Γιαννούλα που παίζει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα και τον Κωνσταντίνο Δελλή που παίζειτρομπόνι και πιάνο.Ο ασυνήθιστος συνδυασμός οργάνων και ήχων, η αυτοσχεδιαστική διάθεση των μουσικών και η πολυδιάστατη φωνή της νεαρής ερμηνεύτριας λειτουργούν άψογα επί σκηνής δημιουργώντας ένα ευδιάκριτο αποτύπωμα των καλλιτεχνών στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα. Οι μουσικές διασκευές που παρουσιάζονται από το γκρουπ είναι μείγμα διαφόρων ειδών, που κινείται από την jazz, την pop, τη soul, τη Latin έως την ελληνική μουσική. Το σχήμα από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα μετράει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ήπειρο και σε άλλες περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ