Με προτεινόμενες ημερομηνίες από 11 έως 18 Ιουλίου, θα διοργανωθούν φέτος οι εκδηλώσεις από τον Δήμο Αρταίων για την Απελευθέρωση της Άρτας (24 Ιουνίου 1881) από τον Τουρκικό ζυγό.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Νικόλαο Λιόντο, ο Δήμος βρίσκεται εν αναμονή του πλαισίου από πλευράς του υπουργείου Πολιτισμού για τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα διεξάγονται φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ο Ν. Λιόντος επισήμανε πως έχει μεν ανακοινωθεί ότι οι εκδηλώσεις θα επιτρέπονται από την 1η Ιουλίου, ωστόσο ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί επακριβώς ο τρόπος διοργάνωσης και τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να εφαρμόζονται για την ασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.
«Εμείς – ανέφερε -συγκροτήσαμε ήδη ένα πρόγραμμα με την επωνυμία “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020”, το οποίο δεν μπορώ να κοινοποιήσω επίσημα πριν τον κανονισμό που περιμένουμε σχετικά με τα μέτρα. Εκείνο που μπορώ να πω πάντως είναι ότι λόγω των μέτρων απαγόρευσης, οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε κάθε χρόνο για να γιορτάσουμε τα “Ελευθέρια” της Άρτας, θα μετατεθούν με πιθανές ημερομηνίες από 11 έως 18 Ιουλίου και με εφαρμογή, βέβαια, των μέτρων που θα προβλέπονται από τον κανονισμό που περιμένουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ