Επανερχόμαστε σε ένα θέμα με το οποίο ασχοληθήκαμε και στο παρελθόν. Ο λόγος για την παιδική χαρά επί της πλατείας Τριγώνου, η οποία από «χαράς» τείνει να γίνει …λύπης. Λύπης για τα παιδιά της περιοχής τα οποία βλέπουν εδώ και μήνες στημένα τα στηρίγματα αλλά χωρίς να έχουν μπει οι κούνιες.
Τι άραγε συμβαίνει… ξέμεινε ο εργολάβος στον οποίο ανατέθηκε το έργο; Ξέχασαν ότι δεν τις τοποθέτησαν; Άφησαν μόνο τα στηρίγματα για να κάνουν μονόζυγο τα παιδιά; Θεωρούν ότι δεν έχει επισκεψιμότητα και άρα περιμένουν γεννήσεις για να τις βάλουν;
Όπου νάναι η άρση των μέτρων αναμένεται να περιλαμβάνει και άνοιγμα των παιδικών χαρών και επειδή καλοκαίρι έρχεται, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η παιδική χαρά του Τριγώνου επί της πλατείας φιλοξενεί ίσως τα περισσότερα παιδιά απ’ όσα αντίστοιχες σ’ ολόκληρο τον Δήμο. Είναι κρίμα ο φυσικός τους χώρος να παραμένει χωρίς κούνιες πάνω από δυο χρόνια.
Και με την ευκαιρία ένα ερώτημα: Παρελήφθη ή όχι το έργο; Αν παρελήφθη, το παρέλαβαν μισό; Ας μας απαντήσουν.
ΥΓ: Για τα όργανα που τοποθετήθηκαν… όπως τοποθετήθηκαν, ακούμε καθημερινά από γονείς αλλά και περιοίκους ότι είναι υποβαθμισμένα και πως σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνονται με τα προηγούμενα που ήταν περισσότερο λειτουργικά, δίνοντας την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης παιδικής χαράς. Ως εκ τούτου έγιναν… εκπτώσεις κάτι που νομίζουμε ότι δεν το αξίζει η περιοχή και προπαντός τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ