Τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, δίνει σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως ανακοίνωσε, υπάρχουν 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 530 (495 ήταν μέχρι χθες). Από τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τα 98 είναι απροσδιόριστης πηγής.

Η χώρα μας μετρά 13 νεκρούς ενώ 100 ασθενείς νοσηλεύονται και 18 είναι διασωληνωμένοι. Από τους 13 νεκρούς στην χώρα μας οι 12 είχαν σοβαρά νοσήματα, και ο 13ος ήταν 80 ετών. Μόνο μία από τους νεκρούς ήταν γυναίκα. Παράλληλα, 19 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν ύπουλο εχθρό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας, ενώ όπως είπε η ανθρωπότητα θρηνεί 12.000 νεκρούς από τον ιό.

«Αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε για μεγάλη αύξηση των θυμάτων», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας κάνοντας έκκληση να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα.

«Σας παρακαλώ, σταματείστε τα επικοινωνιακά παιχνίδα με τους νεκρούς, σεβαστείτε τους νεκρούς» προέτρεψε σχετικά με τους 13 θανάτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ