Σαν να μην έφταναν όλοι οι άλλοι έρχεται τώρα και η ΔΕΗ που ζητάει κι αυτή την υπογραφή του Δήμου Αρταίων για να τοποθετήσει στους δρόμους οπτικές ίνες.
Μαθαίνουμε ότι έχει υποβάλλει ήδη αίτηση και περιμένει απάντηση. Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η σάρω-ση για τον ίδιο λόγο από την Telecom (πρώην Cosmote), η οποία μετέτρεψε οριζοντίως και καθέτως σε σουρωτήρι τις οδούς. Τρυπήματα παντού δίχως την έγνοια για την χρήση των δημόσιων χώρων από τους πολίτες.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Telecom αναμένεται να ολοκληρώσει την… καταστροφή σε ένα περίπου μήνα. Αν πάρει σειρά η ΔΕΗ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τοποθετήσει τις οπτικές της ίνες στα ίδια σημεία που έσκαψε η Telecom. Θα χτυπήσει αλλού. Τόσο που όλα οδηγούν στη σκέψη πως αν δεν πέσει νέα άσφαλτος οι δρόμοι θα είναι μια αηδία.
Λείπουν από Telecom, ΔΕΗ, εταιρεία Φυσικού Αερίου τα κέρδη ώστε ο Δήμος να μην ζητά την εκ νέου ρίψη ασφάλτου; Κι όχι τις γραμμές της ντροπής που αφήνουν πίσω τους μαύρες στάμπες;






