ΕΝΑ σοβαρό θέμα προέταξε υπό μορφή ερωτήσεως στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 20 Απριλίου ο σύμβουλος της «Αρτινών Συνεργασία» Σωτήρης Χρηστούλης (φωτο), ο οποίος ως εκ της επαγγελματικής του ιδιότητας (στέλεχος του Γραφείου Συγκοινωνιών) γνωρίζει πάρα πολύ καλά.
Ο λόγος για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στους δρόμους και τα ευρυχώρια της πόλης, τα οποία εκτός από την στέρηση θέσεων πάρκινγκ, δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την καθαριότητα Λάμπρος Καρατζάς, μια και στην εν λόγω υπηρεσία έχει πλέον την ευθύνη, παραδέχθηκε ότι αποτελεί πράγματι πρόβλημα.
Ο ίδιος επισήμανε ότι από τον Ιούνιο που θα αναλάβουν υπηρεσία οι έξι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί πρόκειται να μπει μια σειρά και πως στις δραστηριότητές τους περιλαμβάνεται η τάξη και ως προς αυτό. Καλόν είναι πάντως να τους προλάβουν οι ιδιοκτήτες ώστε να γλιτώσουν το θέαμα ανάσυρσης με τι δαγκάνες.



