ΜΑΛΛΟΝ ενοχλεί κάθε συζήτηση την Δημοτική Αρχή Αρταίων για την αναστάτωση που προκαλεί ο τρόπος που σχεδιάζεται ο δρόμος που διέρχεται από τους Κωστακιούς με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών, πεζών και εποχούμενων.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι εξαιρέθηκε από την ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου προχτές Δευτέρα, ύστερα από επιστολή – υπόμνημα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, είχε αρχικά εγγραφεί.
Η εξήγηση που επίσης μαθαίνουμε ότι δίνεται είναι διότι η επιστολή – υπόμνημα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού αφορά εργασίες που ήδη εκτελούνται. Προφανώς η επιστολή ώστε να αποτελέσει συζήτηση εστάλη διότι από τους Κωστακιούς διέρχονται, μεταξύ άλλων, και μεγάλα φορτηγά του Πτηνοτροφικού, των οποίων δυσκολεύεται η κυκλοφορία.
Ναι, αλλά όμως οι Δημοτικές Αρχές υπάρχουν για να συζητούν όχι μόνο για τα μελλούμενα έργα αλλά και για τετελεσμένα που αποδεικνύουν επί του πεδίου ότι προκαλούν εμπόδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ