ΔΕΚΤΗ έκανε σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Δημοτική Επιτροπή Δήμου Αρταίων την αίτηση του αναδόχου Λάμπρου Γεωργούλα για παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου διαμόρφωσης της πλατείας μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού.
Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και τον ανάδοχο είχε υπογραφεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ως χρόνος αποπεράτωσης είχε οριστεί η 20η Μαρτίου 2025. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση οι εργασίες που εκτελέστηκαν έως σήμερα αντιστοιχούν στο 45% του συνόλου του έργου, το οποίο σταμάτησε από τον Αύγουστο του 2024 και εντεύθεν, διότι το Πράσινο Ταμείο στο οποίο ήταν ενταγμένο δεν κατέβαλε τα ποσά που όφειλε.
Με την απόφαση που ελήφθη, ανάμεσα στα άλλα προβλέπεται και η κατασκευή δύο σιντριβανιών. Όπως εξηγήθηκε στην συνεδρίαση, οι εργασίες που αφορούν τα σιντριβάνια μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά τους θερινούς μήνες ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους.
Αρκεί, βέβαια, το Πράσινο Ταμείο να μη συνεχίσει να κάνει… μαύρη τη ζωή του αναδόχου, ο οποίος για να φτάσει τις εργασίες στο 45% έβαζε από την τσέπη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ