Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών, συνελήφθησαν την τελευταία εβδομάδα πέντε ημεδαποί σε διαφορετικές περιπτώσεις, ηλικίας από 19 έως 26 ετών. Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί από την Ομάδα ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας και από ένας από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων και το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για κατοχή μικροποσοτήτων, κατά περίπτωση, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ