Ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας «Η Άρτεμις», ανακοίνωσε ότι στηρίζει έμπρακτα τα μέλη του, προσφέροντας δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση των σκύλων (τοποθέτηση chip).
Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνει: «Είναι σημαντικό να τονιστεί η εξαιρετική ωφέλεια του προγράμματος δωρεάν ηλεκτρονικού τσιπαρίσματος των σκύλων. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία και την ασφάλεια των ζώων, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να εντοπιστούν εύκολα σε περίπτωση απώλειας. Παράλληλα, ενισχύει τη συνείδηση ευθύνης και φροντίδας προς τα ζώα και αποτελεί σημαντικό βήμα για την διατήρηση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες σκύλων να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ευημερία των τετράποδων μελών της.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου στο τηλέφωνο 2681073804, δηλώντας άμεσα συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και αριθμό σκύλων) για τήρηση σειράς προτεραιότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ