ΤΟ διαβάσαμε σε ανάρτηση του Γιαννιώτικου site «epiruspost», το οποίο επικαλούμενο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας δίνει οδηγίες για τη λήψη μέτρων ενόψει της επισκέψεως του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το περασμένο Σάββατο με αφορμή την αποκάλυψη του σήματος της UNESCO μετά την ένταξη σ’ αυτή του Ζαγορίου.
Το έγγραφο δεν αμφισβητείται καθώς μαζί με τα επισυναπτόμενα εμφανίζεται ατόφιο. Τί αναφέρει; Αναφέρει ότι «Η Ελληνική Αστυνομία ζητά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το νοσοκομείο “Χατζηκώστα” να έχουν σε ετοιμότητα θάλαμο μετά κλίνης, έτοιμο για χρήση καθώς και το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε κάθε συντρέχουσα περίπτωση! (Σημείωση: Όχι, για ποιες ειδικότητες δεν έγινε αναφορά!). Το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων να έχει σε ετοιμότητα ασθενοφόρο με γιατρό. Η Πυροσβεστική να λάβει προληπτικά μέτρα αρμοδιότητάς της. Η Περιφέρεια Ηπείρου/ Διεύθυνση Υγιεινής και ο ΕΦΕΤ Ηπείρου να προβούν στον έλεγχος των τροφίμων και ποτών που θα παρασχεθούν στον εν θέματι επίσημο».
Πρωτόγνωρα πράγματα ειλικρινά! Πάλι καλά δηλαδή που δεν δόθηκε εντολή να τεθεί σε ετοιμότητα και ο στρατός! Ούτε σε εμπόλεμη κατάσταση να βρισκόμασταν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ