ΣΑΜΠΩΣ Ελλάδα να είναι κατά πρώτον η Αττική και κατά δεύτερον η Θεσσαλονίκη και σάμπως αστυνόμευση να χρειάζονται μόνο πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα, συμπεριφέρεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με υπουργό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός των υποχρεωτικών μεταθέσεων αστυνομικών προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από Αστυνομικές Διευθύνσεις της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και της Ηπείρου. Το γεγονός αυτό ξεσηκώνει τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου, οι οποίες την περασμένη Τετάρτη υποδέχθηκαν στα Ιωάννινα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συνθήματα και γιουχαΐσματα τον υφυπουργό Προστασίας Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο. «Ελάτε να δείτε που μάς οδηγείτε» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε κατά την είσοδό του στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Σιγά μην ίδρωσε το αυτί του! Απαθή και άνετο τον είδαμε να περνά την πύλη στα πλάνα που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί των Ιωαννίνων. Και χωρίς ίχνος προβληματισμού, βεβαίως, για το γεγονός ότι ξεσπιτώνονται άνθρωποι εγκαταλείποντας τις οικογένειές τους. Διότι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τις στολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ