ΑΝΑΜΕΣΑ στους υποψηφίους ευρωβουλευτές που επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα την Άρτα ήταν και ο Μιχάλης Αγγελόπουλος της ΝΔ, στο φυλλάδιο του οποίου προβάλλεται το σύνθημα «αξίζει και μπορεί».
Στο βιογραφικό του, μεταξύ των άλλων, διαβάζουμε ότι είναι δικηγόρος, διετέλεσε δήμαρχος Σάμου, περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας).
Όπως οι περισσότεροι έτσι και ο ίδιος εκτός του κομματικού μηχανισμού και του βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιώργου Στύλιου, επικοινώνησε με τον πρώην δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, με τον οποίο διατηρούν φιλία από την περίοδο που συνέπεσε να βρίσκονται στα ύπατα αξιώματα, προκειμένου να ενισχύσει την γνωριμία του με τοπικούς ψηφοφόρους.
Η εκκίνηση προς τον Αρτινό λαό έγινε από το «ΜΑΧΙΜ» επί της κεντρικής πλατείας, απ’ όπου και η φωτο. Διακρίνονται από αριστερά οι: Μπάμπης Αθανασίου (πρόεδρος Διοικούσας Εκλογικής Περιφέρειας) ΝΔ Άρτας, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Χρήστος Τσιρογιάννης, Βαγγέλης Γείτονας (επιχειρηματίας), Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη (σύζυγος του πρώην δημάρχου), Γιώργος Στύλιος και Παναγιώτα Νικολάου (στέλεχος της τοπικής ΝΔ). Με πλούσιο βιογραφικό θέτει σοβαρές αξιώσεις για την είσοδο στο ευρωκοινο- βούλιο. Αρκεί βέβαια οι εκλέκτορες να μην πέσουν στην παγίδα του αποκαλούμενου «life style» και της «τηλε-μόδας». Τουτέστιν να το δουν περισσότερο σοβαρά αναδεικνύοντας άξιους προς εκπροσώπηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ