ΕΝΑ από τα θέματα που απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ την 1η Μαΐου ήταν και η χρηματοδότηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων «Final 8» που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς και στο οποίο νικητής στον τελικό της περασμένης Κυριακής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 75-45.
Σύμφωνα με την απόφαση που πέρασε κατά πλειοψηφία, από τα ταμεία της αντλήθηκε ποσό ύψους 10.000 ευρώ. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν οι σύμβουλοι της «Αρτινών Συνεργασία» Παντελής Κωλέτσος και Ανθή Τόλη. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε οι λόγοι που διατύπωσαν ήταν οι εξής: Η ΔΕΥΑΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης θέσπισε επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής την στήριξη δράσεων και ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα.
Ταυτόχρονα πρόσθεσαν πως «αν η ΔΕΥΑΑ έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα, το ποσό των 10.000 ευρώ να κατευθυνθεί προς την στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, ΑμΕΑ, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες). Κι αυτό προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω η μείωση των τιμολογίων ύδρευσης. Το οποιοδήποτε ποσό επιχορηγήσεις για αθλητικούς σκοπούς να παρέχεται από τον Δήμο και όχι από τη ΔΕΥΑΑ, καθώς οι αρμοδιότητες του αθλητισμού ανήκουν στον εγκεκριμένο ΟΕΥ (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας) του Δήμου». Λογικό φαίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ