ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, η πόλη των πελαργών, η ζωή των οποίων δεν αφήνει ασυγκίνητο το Filoiko blog που τοποθέτησε κάμερα σε φωλιά απαθανατίζοντας σε ζωντανή μετάδοση όλες τις στιγμές τους.
Στη συγκεκριμένη φωτο βλέπουμε από τη «διάσημη» φωλιά την τρυφερότητα με την οποία περιβάλλει τα νεογέννητα η μητέρα τους, μεταφέροντας παράλληλα την απαραίτητη τροφή για να τα δει να μεγαλώνουν. Και ενώ όλα αυτά συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη, γίνεται υπενθύμιση ότι το ζευγάρι των πελαρ- γών που κατοικεί στην συγκεκριμένη φωλιά έφτασε στη Φιλιππιάδα μέσα Μαρτίου ξεκινώντας τον αναπαραγωγικό κύκλο.
Οι νεοσσοί μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, ενώ στα μέσα Αυγούστου θα ξεκινήσουν μαζί με τους γονείς τους το μεγάλο ταξίδι για πιο θερμά κλίματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ