ΣΕ μια καυστική δήλωση μετά την λογοδοσία στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων την περασμένη Παρασκευή εναντίον του προέδρου Κώστα Πατήλα, προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης (φωτο), ο οποίος τον κατηγορεί για «έλλειμμα δημοκρατίας».
Αναφέρει: «Με μια σαφή παραβίαση της νομοθεσίας και του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την συνεδρίαση της λογοδοσίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Πατήλας, δεν δίνει το λόγο στην αντιπολίτευση. Όχι μόνο σ’ εμάς, αλλά σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Ούτε στους δημοτικούς συμβούλους αλλά ούτε και στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Γιατί; Διότι έτσι αποφάσισε. Διότι αυτό βόλευε την Δημοτική Αρχή, η οποία φοβάται τον διάλογο. Η οποία είπε προεκλογικά ψέματα στους πολίτες και τώρα κάνει κωλοτούμπες.
Συνεχώς θέλουν να φιμώνουν την αντιπολίτευση. Να κάνουν ένα “σόου” χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Δυστυχώς, υπάρχει έλλειμμα δημοκρατία στο Δημοτικό Συμβούλιο και κανένας σεβασμός στην αντιπολίτευση. Και αυτή η τραγική κατάσταση, αυτό το θέατρο του παραλόγου έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Πατήλας. Την επόμενη φορά να καλύψουν την συνεδρίαση και τα ΜΜΕ, ώστε να φανεί ποιοι κλείνουν τα μικρόφωνα γιατί δεν ξέρουν να απαντήσουν».
Υπάρχει αντίλογος; Αν «ναι» είναι ευπρόσδεκτος. Όχι μόνο από μας αλλά – και κυρίως βέβαια – από τους Αρτινούς πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ