Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» την παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου, έχοντας αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει: «Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την κατάμεστη αίθουσα, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Τα εγκάρδια και συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, μας δίνουν δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας με απώτερο σκοπό την συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα , τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Χαρακλιά, αλλά και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Κέφη Νικόλαο για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων και πιστεύου- με ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον».
Έπαιξαν: Βασίλης Χαλκιάς, Γεώργιος Καρέζος, Αναστασία Μπότσαρη, Μαριάνθη Σακαγιάννη, Ελένη Κολιού, Αριστοτέλης Παπαϊωάνου, Ευαγγελία Παπαδημητρίου, Καλλιόπη Νάτσιου, Ιωάννης Φελέκης.
Σκηνικά Χρήστος Παππάς, Σωτήριος Γούσιας. Έντυπο υλικό Χρήστος Παππάς, ART COPY. Τρέιλερ Γεώργιος Παπαβασιλείου. Φωτογραφία Nick Fleggas photography, Ήχος – Φως Γεώργιος Καραντζιάς.
Επιμέλεια μουσικής Χρήστος Αθανασίου. Υποβολέας Κωνσταντίνα Σγώρα. Μακιγιάζ Eρριέτα Λάμπρου, Κατερίνα Λαμπρά-κη, Ραφαέλα Χαλκιά.

Για το ΔΣ της Ένωσης υπογράφουν
ο πρόεδρος Δημήτρης Αποτόρης
και η γενική γραμματέας
Μαριάνθη Σακαγιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ