ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ στις εσωκομματικές προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, να σημειώσουμε ότι από την Ήπειρο αναδεικνύεται ένας και προφανώς ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
Από την Αττική εκλέγονται 12, από τη λίστα των αποδήμων δύο, Κεντρική Μακεδονία τέσσερις, Θεσσαλία τρεις, Δυτική Ελλάδα τρεις, Κρήτη δύο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δύο, και από ένας σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο, Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο και Βόρειο Αιγαίο. Σύνολο 35.
Την λίστα συμπληρώνουν άλλοι επτά, από τους οποίους οι πέντε θα αποφασιστούν από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αυτοδίκαια συμμετέχουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου οι δύο νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά. Επιλογή για ανάδειξη των 35 υποψηφίων μέσω προκριματικών εκλογών γίνεται για πρώτη φορά από κόμμα στην Ελλάδα και το βήμα αυτό δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει τη λαϊκή βούληση και συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων. Ούτε κλειστές πόρτες, ούτε παρασκήνια, ούτε κομματικές ίντριγκες. Ουδέν διαυγέστερον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ