Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της Άρτας από ένα περιστατικό με ασθενή της παθολογικής κλινικής που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση ξημερώματα της Δευτέρας.
Όλα ξεκίνησαν όταν νοσηλευτές πήγαν στο ασθενή καθώς επρόκειτο να μεταφερθεί στην πνευμονολογική κλινική. Εκείνος όμως εκδήλωσε σθεναρή αντίσταση με τους νοσηλευτές να μην μπορούν με τίποτα να τον ηρεμήσουν. Όντας σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να απειλεί τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό!
Σύμφωνα με τον Αρτινό πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο ο ασθενής χτύπησε την αποκλειστική του, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του ενώ έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό του μοναδικού φύλακα.
Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία. Ο δράστης είχε καταφέρει να βγει έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα και συνέχιζε να τρομοκρατεί το προσωπικό με το ψαλίδι.
Τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπάθησαν να τον πείσουν να πετάξει το αιχμηρό αντικείμενο. Εκείνος, όχι μόνο αρνήθηκε αλλά άρχισε να τους βρίζει.
Ο ασθενής δεν συμμορφώθηκε ακόμα και όταν οι αστυνομικοί προέταξαν τις ράβδους τους. Τότε οι ένστολοι έβγαλαν τα όπλα τους και ένας αρχιφύλακας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο δράστης τα έχασε και έτσι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, περνώντας χειροπέδες, δίνοντας έτσι ένα τέλος στο επεισόδιο.
Πλέον, ο ασθενής ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο διαμορφωμένο δωμάτιο ασφαλείας της πνευμονολογικής κλινικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ