«Πλέον οι κάτοικοι της περιοχής Άρτας μπορούν να κάνουν τις αγορές και τα ψώνια τους μέσω της εφαρμογής και να τα παραλάβουν άμεσα στην πόρτα τους» αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου η Wolt.
Στη συνέχεια προσθέτει: «Η γεωγραφική επέκταση της Wolt στην Ελληνική επικράτεια συνεχίζεται, με την Άρτα να εντάσσεται στο δίκτυο της υπηρεσίας online de- livery, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, με νέες κατηγο- ρίες προϊόντων και υπηρεσιών.
Οι χρήστες της online εφαρμογής στην Άρτα θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, επιλέγοντας ανάμεσα από 55 εστιατόρια και καταστήματα, που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης: Πορτατίφ, Florian Café & Cho- colaterie, Avli at Piccadiliy House, Εστιατόριο Παπαδάκος Άρτα, Avenue Άρτα, 1989-Meals-Drinks, Πρωτομάστορας, Aspetto Pizza Ristorante, Quzel by Κούτσικος, Στάσου…Τρίμματα Άρτα, Λουκου- μα..νία Άρτα, Agora Café Arta, Σουβ…LIKE, Εν Άρτη 1887.
Φυσικά, το επόμενο διάστημα ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί παρέχοντας μια ακό- μα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους χρήστες της εφαρμογής της Wolt αφού, σύντομα θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης, από τα καταστήματα Κωτσόβολος, Μαρκετάκι, και από το φαρμακείο Δήμητρα Λώλη.
Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Άρτα, η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 28 πόλεις στην Ελληνική επικράτεια. Σε αυτές, οι κατανα- λωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της εφαρμογής της η Wolt και τις οποίες βελτιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς, έχοντας ως γνώμονα πάν- τα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της».
Η ταυτότητα της Wolt: Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα, την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει αν- θρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν.
Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και την λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση).
Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 28 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε 28 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλο- νίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο, Αγρίνιο, Κοζάνη, Σέρρες, Ιωάννινα, Μύκονος, Χαλκίδα, Κατερίνη, Ξάνθη, Καλαμάτα, Καβάλα, Λαμία, Ρόδο, Μέγαρα, Κόρινθο, Κομοτηνή, Ιεράπετρα, Τρίκαλα, Αίγιο, Βέροια και Άρτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ