ΓΙΑ την επιβάρυνση της (ο Θεός να την κάνει) εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας μετά και την παράδοση στην κυκλοφορία της Αμβρακίας οδού, ερώτηση υποβλή- θηκε και από τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γεώργιο Πρέντζα, αλλά προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
«Εάν δεν υπάρξουν άμεσα μέτρα και παρεμβάσεις – είπε – το καλοκαίρι θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος με μεγάλη επικινδυνότητα για ατυχήματα ή δυστυχήματα στο υφιστάμενο δίκτυο». Με την απάντηση που έδωσε, προφανώς ο Αλ. Καχριμάνης αναγνώρισε πως έχει δίκιο. Αφού πρώτα εξήγησε πως για το εθνικό δίκτυο από Πρέβεζα έως Ηγουμενίτσα την ευθύνη έχει η Περιφέρεια, στη συνέχεια απεφάνθη: «Θα προχωρήσουμε σε μονο- μερείς αποφάσεις με έναρξη ισχύος την αμέσως προσεχή τουριστική σεζόν. Θα απαγορευτεί τα Σαββατοκύριακα η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 5 τόνων, ώστε να αυξηθεί το επίπεδο ασφαλούς κυκλοφορίας των χιλιάδων επισκεπτών με ΙΧ καθώς επίσης και των ντόπιων».
Κάνει μεν ό,τι περνάει από το χέρι του, όμως τόσο ο ίδιος όσο και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής γνωρίζουν ποια είναι η λύση για οριστική διέξοδο προκειμένου να αποφορτιστεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο και η σωτηρία των ανθρώπινων ζωών. Αντί για ημίμετρα ασφυκτικό πρέσινγκ για κανονική κι όχι μόνο στα χαρτιά «εθνική οδό» Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ