«Αναλαμβάνουμε Δράση για ένα Καθαρότερο Περιβάλλον» είναι το βασικό μήνυμα που εκπέμπεται στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας Let’s do it Greece 2024 την Κυριακή 14 Απριλίου, με πάνω από 600 φορείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχουν σηκώσει το γάντι.
«Η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά και η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη» αναφέρεται σε σημείωμα της εν λόγω οργάνωσης και προστίθεται: «Η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μάς καλεί να βάλουμε γάντια, να πάρουμε σακούλες και να βγούμε στα δάση για έναν κοινό σκοπό τον καθαρισμό και την προστασία τους».
Τονίζεται εξάλλου: «Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε δείχνοντας τη δύναμη και τη συνεργασία της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. Το Let’s do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Συμμετοχή σημαίνει δράση. Σημαίνει να συμβάλλεις, να σηκώνεις μανίκια, να κάνεις τη διαφορά.
Και η διαφορά αυτή ξεκινά με ένα απλό βήμα: Τη δήλωση συμμετοχής σου στο www.letsdoitgreece.org. Ελάτε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί το παρόν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να γίνουμε η μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών μας. Η φύση μάς χρειάζεται. Και εμείς; Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ