ΚΑΙ να που οι εκλογές στον ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) αποκτούν Αρτινό ενδιαφέρον καθώς διεκδικήτρια της προεδρίας είναι μια συμπατριώτισσά μας.
Ο λόγος για την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), Ιουλία Τσέτη (φωτο), που ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 19 Ιουνίου 2024. Την ανακοίνωση έκανε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ενός φορέα που μετρά 80 χρόνια έργου στην υπηρεσία της εξαγωγικής προσπάθειας της χώρας με θέμα «Η αυξανόμενη εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας».
Η Ιουλία Τσέτη με καταγωγή από την Άρτα, φαρμακοποιός MSc, είναι επίτιμη διδάκτωρ του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ (Ελληνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), και πρόεδρος της UNGlobal Compact Network Greece. Στο παρελθόν είχε εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ και διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Σήμερα είναι γενική γραμματέας ΔΣ του ΣΕΒ.
Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που έχει το χάρισμα της δημιουργικότητας, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και υπέρμαχος του ηθικού επιχειρείν, λαμβάνοντας ως προς τούτο από τα χέρια του πρωθυπουργού το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο πλαίσιο απονομής των βραβείων του ΕΒΕΑ. Δίπλα της βρίσκεται η αδελφή της Ειρήνη Τσέτη, οικονομική διευθύντρια του ΟΦΕΤ. Συνεχίζουν επάξια την κληρονομιά του πατέρα τους Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2010, και του οποίου, μεταξύ των άλλων, δωρεά αποτελεί το άγαλμα του βασιλέως Πύρρου επί της πλατείας Κιλκίς. Θα χαρούμε πολύ να την δούμε στο τιμόνι του ΣΕΒ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ