Η εγκληματική δράση δύο αλλοδαπών διακριβώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν προχθές Δευτέρα τον έναν από αυτούς, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Οι αλλοδαποί διέρρηξαν κατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και ενδελεχών αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ο οποίος κινούταν πεζή στην ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 480 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κινητό τηλέφωνο, ρολόι χειρός, καπέλο τύπου «τζόκεϊ», γάντια, λοστός και φακοί.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, έχοντας οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, προέβησαν κατά την τελευταία εβδομάδα στην διάπραξη συνολικά εφτά κλοπών από σπίτια στα Σύβοτα και την Πέρδικα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ