ΣΤΗΝ ταβέρνα «Πρωτομάστορας» παρατέθηκε γεύμα μετά την ομιλία του ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψηφίου Νίκου Παπανδρέου στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» και την εν συνεχεία επίσκεψή του σε ιχθυοτροφεία της περιοχής, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ψαράδες.
Στο γεύμα εκτός από το Νίκο Παπανδρέου παρακάθισαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας για την Ελληνική αντιπροσωπεία στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Αντώνης Κοσσυβάκης, ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας, ο γραμματέας της ΝΕ Νίκος Λίγκας, ο περιφερειακός σύμβουλος του νομού Άλκης Παπαχρηστάκης, ο υπεύθυνος Τύπου της ΝΕ Θεόδωρος Γόγαλης και ο Λάμπρος Πανής. Με φόντο φυσικά το ιστορικό γεφύρι, για το οποίο το τιμώμενο πρόσωπο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του. Όλα καλά, άριστα και στη φιλοξενία.

Θερμή υποδοχή
Ο Νίκος Παπανδρέου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους Αρτινούς. Στη διάρκεια της ομιλίας του χειροκροτήθηκε αρκετές φορές.
Στο τέλος μάλιστα κάποιος από το βάθος της αίθουσας ακούστηκε να λέει: «Να βγεις μπροστά όχι μόνο για την Ευρωβουλή… μπας και δούμε και στην Ελλάδα άξιους πολιτικούς». Ο ίδιος απλά χαμογέλασε. Β.Κ.

Τον θυμίζεις
Ανάμεσα στους πολλούς που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν επιτυχία ήταν και μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του είπε: «Να είσαι καλά παιδί μου. Μας θύμησες τον πατέρα σου. Θυμίζεις πολύ τον Ανδρέα. Νάσαι καλά. Μας συγκίνησες». Β.Κ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ