ΗΜΕΔΑΠΗ αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Ασφάλειας Άρτας ότι βρίσκονταν πίσω από υπόθεση κλοπής που σημειώθηκε την Δευτέρα 23 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατηγορούμενη μαζί με ακόμα δύο άγνωστες συνεργούς της προσέγγισαν ηλικιωμένο και απασχολώντας τον με διάφορες προφάσεις, αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτές το πορτοφόλι του που περιείχε χρηματικό ποσό 110 ευρώ. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών της βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Συλλήψεις και σε Ιωάννινα και Άρτα
ΔΕΝ έχουν τέλος οι κλοπές (και) στην Ήπειρο, καθώς στις πολλές προηγούμενες προστίθενται και άλλες δύο σε Ιωάννινα και Άρτα.
Στα Ιωάννινα, σύμφωνα με αστυνομικό δελτίο συνελήφθησαν δύο ημεδαπές που εισήλθαν σε φαρμακείο απ’ όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν καλλυντικά αξίας 200 ευρώ, τα οποία ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.
Στην Άρτα συνελήφθη ημεδαπή, η οποία εισερχόμενη σε επαγγελματικό χώρο αφαίρεσε πορτοφόλι υπαλλήλου που περιείχε προσωπικά έγγραφα και 10 ευρώ. Η κατηγορούμενη εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά την κλοπή. Και στις δύο περιπτώσεις οι συλλήψεις έγιναν από την Ασφάλεια των Αστυνομικών Διευθύνσεων των δύο νομών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ