ΔΕΝ είναι λίγοι όσοι υπηρετούν την «διοικητική μηχανή» του Δήμου Αρταίων, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή έπεσαν από τα σύννεφα μόλις είδαν τον όγκο των μετακινήσεων διευθυντών, προϊσταμένων και υπαλλήλων, οι οποίοι κλήθηκαν από χτες Τρίτη να βρεθούν στις νέες τους θέσεις.
Αποδέκτης της εκπλήξεως που δοκίμασαν έγινε, μεταξύ άλλων, και ο «Τ» μετά από τηλεφωνήματα που δέχθηκε, καθώς εγένετο λόγος για παραπάνω από 20 χωρίς αυτό να έχει προηγούμενο κατά το παρελθόν, καθώς οι αλλαγές κινούνταν σε περιορισμένο αριθμό. Ποιά κριτήρια ελήφθησαν παραμένει ακόμα άγνωστο, αν και αξιόπιστες ερμηνείες μπορούν να δώσουν γνωρίζοντες την ανθρωπογεωγραφία του διοικητικού υπαλληλικού χάρτη του Δήμου.
Άγνωστο, επίσης, μέχρι στιγμής παραμένει αν για τις μετακινήσεις αυτές προηγήθηκε συνάντηση της ομάδας της δημοτικής πλειοψηφίας, αν ρωτήθηκαν αντιδήμαρχοι που προΐστανται σε πολλούς από τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπαλλήλους ή εάν οι αποφάσεις ελήφθησαν σε κλειστό κύκλο. Αυτό που ακούγεται πάντως είναι ότι ορισμένοι από τους αντιδημάρχους εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν να εκφέρουν τη γνώμη τους, κάτι που φέρεται να υποδηλώνει και την διαφωνία τους.
Από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σταχυολογούνται, πρώτον η μετακίνηση της Ανδριάνας Μερκοβίτη, συζύγου του δημάρχου, από την θέση υπαλλήλου Διεύθυνσης Οικονομικών στη θέση προϊσταμένης γραφείου του δημάρχου, αντικαθιστώντας την Δήμητρα Σκορδή που μετακινήθηκε αναλαμβάνοντας προϊσταμένη Τμήματος Καταστημάτων.
Δεύτερον, της Κωνσταντίνας Κωνσταντάκη, συζύγου του πρώην δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, η οποία από διευθύντρια Προγραμματισμού μετακινείται στη θέση διευθύντριας Κοινωνικών Υπηρεσιών και παράλληλα τοποθετείται εκτός Δημαρχείου καθώς η νέα της υπηρεσία στεγάζεται στο κτίριο επί της οδού Ορ- λάνδου, εκεί όπου συστεγάζεται και το Δημοτικό Ωδείο. Την προγενέστερη θέση της καταλαμβάνει ο Γεώργιος Γεωργούλας.
Τρίτον, της Μαριάννας Βασιλάκη που από διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών μετακινείται ως διευθύντρια στην Αναπτυξιακή ΑΔΑΕ ΟΤΑ.
Τέταρτον, του Αθανάσιου Αρκουμάνη που από προϊστάμενος Πολιτισμού – Τουρισμού, υποβιβάζεται και μετακινείται ως υπάλληλος στο Τμήμα Προμηθειών.
Πέμπτον, του Θεόδωρου Γόγαλη που από υπάλληλος τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, μετακινείται σε υπάλληλος στο τμήμα Εξυπηρέτησης του Δημότη.
Η εφημερίδα μας εξασφάλισε και παρουσιάζει 20 μετακινήσεις διευθυντών, προϊσταμένων και υπαλλήλων, ενώ ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μας θα είχε η θέση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αρταίων, την οποία θα μπορούσε να διατυπώσει μέσω ανακοινώσεώς του, καθώς είναι θέμα που συζητείται και μεταξύ των συμπολιτών μας. Μπορεί μεν κάποιοι να αναβαθμίζονται όμως υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν εαυτούς ριγμένους.
Ποιες οι 20 μετακινήσεις
Οι 20 μετακινήσεις έχουν ως ακολούθως:
1. Ανδριάνα Μερκοβίτη από υπάλληλος Διεύθυνσης Οικονομικών μετακινείται ως προϊσταμένη στο Γραφείο δημάρχου.
2. Δήμητρα Σκορδή από προϊσταμένη στο Γραφείο Δημάρχου, μετακινείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Καταστημάτων.
3. Αγγελική Λιάγκα από προϊσταμένη Καταστημάτων, μετακινείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Καθαριότητας
4. Γιώργος Γεωργούλας από προϊστάμενος Καθαριότητας, μετακινείται ως Διευθυντής Προγραμματισμού.
5. Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη: από Διευθύντρια Προγραμματισμού, μετακινείται ως Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών.
6. Μαριάννα Βασιλάκη από Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών, μετακινείται ως Διευθύντρια στην Αναπτυξιακή ΑΔΑΕ.
7. Θανάσης Αρκουμάνης από Προϊστάμενος Πολιτισμού – Τουρισμού, μετακινείται υπάλληλος στο Τμήμα Προμηθειών.
8. Νίκος Αποστολόπουλος από Προϊστάμενος Αναπτυξιακής ΑΔΑΕ, μετακινείται ως Προϊστάμενος Πολιτισμού -Τουρισμού.
9. Αποστόλης Παπαθανασίου από Προϊστάμενος Νομικού Προσώπου, μετακινείται ως Προϊστάμενος Αναπτυξιακής ΑΔΑΕ.
10. Χρήστος Κεμανατζής από υπάλληλος στο Γραφείο Τύπου, μετακινείται ως υπάλληλος στο Τμήμα Πολιτισμού – Τουρισμού.
11. Βασίλης Παπαδημητρίου από υπάλληλος Τμήματος Προγραμματισμού, μετακινήθηκε στο Τμήμα Προσωπικού και από εκεί, μετακινήθηκε ως υπάλληλος στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας.
12. Κώστας Ρεσίτης από υπάλληλος Καθαριότητας, μετακινείται ως Προϊστάμενος Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου.
13. Θόδωρος Γόγαλης από υπάλληλος Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, μετακινείται σε υπάλληλος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης του Δημότη.
14. Γιάννης Ρούσσος από Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, μετακινείται ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Αυθαιρέτων της Πολεο- δομίας.
15. Ρίτσα Κοντοστέργιου από υπάλληλος των Τεχνικών Υπηρεσιών, μετακινείται ως Προϊσταμένη στο Τμήμα Προγραμματισμού.
16. Νίκη Καψάλη από υπάλληλος των Τεχνικών Υπηρεσιών, μετακινείται ως υπάλληλος στο Τμήμα Μισθοδοσίας.
17. Αλεξάνδρα Τυρολόγου από υπάλληλος Καθαριότητας, μετακινείται υπάλληλος στο Τμήμα Προσωπικού.
18. Πόπη Τσεκούρα από υπάλληλος Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, μετακινείται ως υπάλληλος στο Τμήμα Λογιστηρίου.
19. Βέρα Μάκη από υπάλληλος Πολεοδομίας, μετακινείται σε υπάλληλος Ληξιαρχείου.
20. Σάσα Τραγουδάρα από υπάλληλος Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, μετακινείται σε υπάλληλος Τμήματος Δημοτολογίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ