Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Ηπείρου προσκαλεί τις καινοτόμες επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ηπείρου να συμμετέχουν δωρεάν στο περίπτερό της, στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως και 27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
«Η Διεθνής Έκθεση BEYOND – σημειώνεται σε ανακοίνωση Τύπου – αποτελεί διεθνή πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών που διερευνούν τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών.
Στο πλαίσιο της BEYOND expo 2024, θα φιλοξενηθούν εκθέτες από περισσότερες από 10 χώρες (κυρίως από Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ισραήλ, Αίγυπτο, Κύπρο και Βαλκάνια), ενώ αναμένεται να την επισκεφτούν 15.000 και πλέον επισκέπτες.
Στόχος είναι να πραγματοποιήσουν σημαντικές B2B και B2G συναντήσεις, να ενημερωθούν για την ταχεία εξελισσόμενη εποχή του AI (Artificial Intelligence) και τα πεδία εφαρμογής του στην κοινωνία του σήμερα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και στις Β2Β και Β2G συναντήσεις που θα προγραμματιστούν από τους υπεύθυνους της έκθεσης Beyond, είναι η αποστολή συμπληρωμένης φόρμας συμμετοχής μαζί με την πράξη εκπροσώπησης επιχείρησης ή φορέα (σκαναρισμένα) στη διευθύντρια της Διεύθυν- σης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Ιουλία Μαρκούλα, στο email: imarkoula2@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 (Πληροφορίες: Ιουλία Μαρκούλα, τηλέφωνο 2651364142, ιστοσελίδα Έκθεσης: https://www.beyond-expo.gr/el/».

Και στην έκθεση τροφίμων και ποτών στο Παρίσι
Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας το πρόγραμμα προώθησης των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο Παρίσι.
Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θεωρείται το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, που «αποκαλύπτει» τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του «αύριο». Δίνει τη δυνατότητα συνάντησης παραγωγών και αγοραστών από όλο τον κόσμο, ενώ όπως έχει καταγραφεί από τους επισκέπτες της έκθεσης, το 70% περίπου αναζητά νέα προϊόντα και προμηθευτές.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να έχουν πιστοποιημένα προϊόντα και δυναμική εξαγωγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ