ΜΕΤΑ την ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ηπείρου σειρά για εκλογές προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος παίρνει ο ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων).
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο (φωτο) δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την προεδρία και προς τούτο ξεκίνησε ήδη τις επαφές με συναδέλφους του σ’ όλη την Ήπειρο, λαμβάνοντας, όπως μάς είπε, θετικά μηνύματα. Τουτέστιν παρέχεται στήριξη όχι μόνο από τον κεντροδεξιό χώρο στον οποίο πρόσκειται ο ίδιος αλλά και από αντιπροσώπους της κεντροαριστεράς.
Προς το παρόν τουλάχιστον άλλη επίσημη και ξεκάθαρη πρόθεση για υποψηφιότητα προέδρου δεν έχει εκδηλωθεί, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται. Άλλη μια παράμετρος που μπαίνει σχεδόν πάντα στη συζήτηση αναφορικά με τον έλεγχο φορέων που απευθύνονται σ’ όλη την Ήπειρο έχει να κάνει και με τα… γεωγραφικά κριτήρια. Κομβικό σημείο ως προς αυτό αποτελούν τα Ιωάννινα.
Στο ερώτημα αν θα επιχειρηθεί ο έλεγχος από τον εν λόγω νομό που άλλωστε διαθέτει και τους περισσότερους από τους 30 αντιπροσώπους μεταξύ των 18 Δήμων της Ηπείρου δεν διαφαίνεται κάποια καταφατική απάντηση. Κι αυτό είναι κάτι που διευκολύνει τον δήμαρχο Πρέβεζας, που προσώρας φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Ο χρόνος θα δείξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ