«Προχωρά η ενίσχυσή του Νοσοκομείου της Άρτας με νέους γιατρούς» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος.
Ταυτόχρονα επισημαίνει: «Με προκήρυξη του υπουργείου Υγείας (ΑΔΑ: 6ΑΞ6465ΦΥΟ-Θ2Χ) που αναρτήθηκε στις 5 Μαρτίου στη Διαύγεια, προβλέπεται η ενίσχυση του Νοσοκομείου της Άρτας με πέντε νέες θέσεις ειδικευμένων ιατρών. Συγκεκριμένα προκηρύσσονται: Μια θέση Διευθυντή Ακτινολογικής Κλινικής. Μια θέση Χειρουργού Επιμελητή Α’. Μια θέση Χειρουργού Επιμελητή Β’. Μια θέση Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Β’. Μια θέση Καρδιολόγου Επιμελητή Β’.
Με αφορμή την προκήρυξη ο ίδιος δήλωσε: «Η Άρτα διαθέτει ένα καλό Νοσοκομείο που αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα. Οφείλουμε όλοι με σοβαρότητα να το διαφυλάξουμε.
Η δημιουργία λαθεμένων ή παραπλανητικών εντυπώσεων στρέφεται εναντίον του Νοσοκομείου και δεν εξυπηρετεί τους πολίτες του Νομού. Η ενίσχυση του Νοσοκομείου με πέντε νέες θέσεις γιατρών αποτελεί ένα καλό νέο για την Άρτα.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να μάχομαι για το Νομό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ