Την πόλη μας επισκέφτηκε την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) Γεώργιος Στασινός (κατάγεται από την Άρτα), ενόψει των εκλογών στις 19 Μαΐου.
Ο κ. Στασινός πήρε μέρος σε συνάντηση με συναδέλφους του μηχανικούς, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το επάγγελμα, αλλά και ζητήματα για την πόλη της Άρτας.
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο νυν δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, ο πρώην δήμαρχος Αρταίων και μηχανικός Χρήστος Τσιρογιάννης και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων Σοφία Γρύλλια.
Ο νυν, ο πρώην δήμαρχος και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τη πορεία των έργων ανάπλασης στο κέντρο της πόλης, καθώς επίσης για τις εξελίξεις που αφορούν τη μελέτη οριοθέτησης της κοίτης Αράχθου και γενικότερα για τα έργα και χρηματοδοτήσεις που «τρέχουν» και αναμένονται στη πόλη μας.
Από την πλευρά του το τοπικό Τμήμα Άρτας του ΤΕΕ προέβη σε ενημέρωση για τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια που αφορούν το Δήμο Αρταίων, παρέχοντας την δέσμευση για αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αλλά και την συμβολή του σε κεντρικό επίπεδο ώστε να μη χαθούν χρηματοδοτήσεις για το νομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ