Καμιά λέξη, σε υπερθετικό βαθμό, δεν μπορεί να μεταφέρει το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε την περασμένη Παρασκευή, πρώτη του Μάρτη, στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Άρτας.

Γράφει ο Δημήτρης Ντάλας
Φωτο: Νίκος Φλέγκας

Το γνωστό κέντρο «Μάρος» αποδείχθηκε υπερβολικά μικρό για να χωρέσει όλη η πόλη! Επικράτησε πραγματικά το αδιαχώρητο από την συμμετοχή μελών και φίλων.

Η οργάνωση, η τάξη, η ορχήστρα, το κέφι, η εξυπηρέτηση και γενικά όλη η ατμόσφαιρα ήταν υποδειγματική και ζηλευτή. Μπορεί η λαϊκή ορχήστρα «εξ Αθηνών», να ήταν κάπως πιασάρικη, αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτή από μόνη της βοήθησε για τη μεγάλη επιτυχία. Η επιλογή της βεβαίως έφερε ουσία και αποτέλεσμα, ωστόσο φάνηκε με εμφατικό τρόπο η δίψα των συμπολιτών μας για καλή διασκέδαση και ξενύχτι μέχρι τελικής… πτώσης! Υπερβολική εδώ η διατύπωση, αλλά κανένα αλκοτέστ καθ΄ οδό δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο…

Χόρεψε όλος ο κόσμος και το καταχάρηκε. Είναι προσευχή η ζεμπεκιά του Έλληνα που από φύση του γέρνει και εκφράζεται μαζί της. Έλειψε η καλή διασκέδαση εν μέσω πανδημίας, και η στέρηση αυτή του δημιούργησε την ακατανίκητη ανάγκη για χορό και εκτόνωση. Όλοι απολαύσανε ακριβές στιγμές, από αυτές που πραγματικά θέλουν να ζουν με την παρέα τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Έπρεπε να ροδίσει ο ορίζοντας για τους τελευταίους μερακλήδες… Μπουζούκια είναι αυτά, πώς να το κάνουμε!

Αξίζουν πολλά μπράβο στον πρόεδρο Δημήτρη Αποτόρη, την γραμματέα Μαριάνθη Σακαγιάννη και στα άλλα άξια παιδιά της υπερδραστήριας Ένωσης. Αυτές οι μαζώξεις, ως πρότυπα διασκέδασης, όπως και άλλες πολύ δυνατές πολιτιστικές δράσεις (θεατρικά, ενημερώσεις, ομιλίες) φέρνουν την Αστυνομία κοντά στον πολίτη, ώστε να του κερδίζουν την αγάπη, την συμπάθεια και την αμέριστη αποδοχή.

Του παρέχουν την ευκαιρία να γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο του σημερινού Αστυνομικού με τα υψηλά στάνταρ και τα πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, δεδομένης της λανθασμένης αντίληψης στην κοινωνία ότι ο ρόλος της εξαντλείται στο να κόβει κλήσεις και να συλλαμβάνει παραβάτες! Η νέα γενιά των Αστυνομικών υπαλλήλων της έδωσε βαθιά ανθρώπινο πρόσωπο και αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε και να το ανταποδίδουμε όταν πρέπει.

Τους συγχαίρουμε για την ωραία βραδιά που χάρισαν στους καλεσμένους τους και είμαστε σίγουροι ότι οι ευχάριστες εκπλήξεις που μας έχουν συνηθίσει, θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ποιος αντέχει αυτά να τα χάνει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ