Στις 1.213 ανέρχονται οι νέες προσλήψεις στην Δημοτική Αστυνομία, σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την προκήρυξη που αναμένεται να δοθεί εντός των ημερών στη δημοσιότητα.
Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό οι αιτήσεις να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Συμμετοχή θα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια και είναι μεταξύ των 20 και 35 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλικία μετρείται βάσει της χρονολογίας γέννησης του κάθε υποψηφίου και όχι της ακριβής ημερομηνίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2005.
Οι υποψήφιοι για τη Δημοτική Αστυνομία θα πρέπει, επίσης, να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μέτρα οι γυναίκες και 1,70 μέτρα οι άνδρες και την κατάλληλη ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους.
Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι υγειονομικά υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες. Όσοι θα επιτύχουν στις αθλητικές δοκι- μασίες υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση, η αντίληψη, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, ο βαθμός ετοιμότητας, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, και η δομή της προσωπικότητας.
Όσον αφορά τις θέσεις, στην Ήπειρο κατανέμονται ως εξής: Δήμος Αρταίων έξι (ΔΕ), Δήμος Ιωαννιτών τρεις (ΔΕ), τρεις (ΠΕ) και μία θέση (ΤΕ), σύνολο 7. Δήμος Πάργας τρεις (ΔΕ). Δήμος Πρέβεζας μία θέση (ΔΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ