ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς (φωτο) γνώριζε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, μεταξύ των άλλων θεμάτων, ενέταξε στη ημερήσια διάταξη και αυτό που αφορά τον αγροτικό κλάδο στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό και δεν συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων την περασμένη Τετάρτη.
Επομένως ό,τι είχε να πει θα το έλεγε χθες και γνώστης του αντικειμένου καθώς είναι η τοποθέτησή του αναμένονταν με ενδιαφέρον. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ασχολείται με το εν λόγω θέμα, αλλά ούτε και πότε κράτησε αποστάσεις από τους αγρότες. Το αντίθετο μάλιστα. Με πρωτοβουλία του έχουν γίνει πολλές παρόμοιες συναντήσεις στην Αντιπεριφέρεια χωρίς αποκλεισμό κανενός.
Γνωστή, εξάλλου, είναι η θέση του σύμφωνα με τη οποία ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της τοπικής οικονομίας, δείχνοντας προς τούτο έμπρακτα την αξιοποίηση των ευκαιριών ούτως ώστε να μην χάνεται ούτε ένα ευρώ για έργα υποδομών προς όφελος των αγροτών. Και όχι μόνο αυτό αλλά ταυτόχρονα πιέζει και διεκδικεί περισσότερους πόρους.
Είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι, γι’ αυτό και στις αμιγώς αγροτικές και κτηνοτροφικές περιοχές τα ποσοστά του είναι ιδιαιτέρως αυξημένα. Επομένως, θα ήταν άδικο να κρίνεται γιατί απουσίασε από ένα προσκλητήριο από τη στιγμή που είναι διαρκώς «παρών» επί του πεδίου σ’ όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε, κάθε φορά που εξεγείρονται οι αγρότες και τον επισκέπτονται στο γραφείο του πάντοτε δηλώνει την στήριξή του.
Αποδεδειγμένα, λοιπόν, και μάλιστα διαχρονικά βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ