«Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, αλλά και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, απέσπασαν και φέτος το χρυσό βραβείο στα DLG Awards 2024, ενώ το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, που τόσο έχει αγαπηθεί από κριτές και καταναλωτές, κέρδισε το ασημένιο βραβείο» αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου η εν λόγω γαλακτοβιομηχανία.
Στην ίδια ανακοίνωση, προστίθεται: «Σημειώνεται ότι και τα τρία προϊόντα έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τη Γερμανική Γεωργική Εταιρεία (DLG), ξεχωρίζοντας για την ποιότητά τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τροφίμων από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Την ίδια στιγμή, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ διακρίθηκε και από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI με δύο αστέρια στα φετινά Superior Taste Awards 2024. H Φέτα ΠΟΠ της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή του οποίου αποτελείται από περισσότερους από 200 παγκοσμίου φήμης σεφ και γευσιγνώστες.
Η διευθύντρια μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ Μαρία Γιαννακοπούλου, δηλώνει σχετικά: «Η βράβευση από δύο τόσο σημαντικούς διεθνείς φορείς είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τη νέα χρόνια. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς νιώθουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και 30 χρόνια στην ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, οι τέσσερις νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και δημιουργικά και τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή και βέβαια στο περιβάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ