Με νέα ερώτηση ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ Αθανάσιος Καββαδάς, καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν για την τύχη του έργου που περιλαμβάνει την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από τις Πηγές Αγίου Γεωργίου Φιλιππιάδας προς τους νομούς Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας και Βόνιτσας που είχε φτάσει στο σημείο ανάδειξης αναδόχου.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής, σε συναντήσεις που είχε τόσο με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Παπαθανάση «συζητήσαμε διεξοδικά το θέμα και από το υπουργείο Υποδομών έχω λάβει κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το έργο θα υλοποιηθεί και θα προχωρήσει, ωστόσο με άλλη πηγή χρηματοδότησης».
«Οι τοπικές κοινωνίες σε τέσσερις νομούς, Πρέβεζας, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας – επισημαίνει στην ερώτησή του – έχουν επενδύσει στην υλοποίηση του αγωγού και η ανησυχία για την πηγή χρηματοδότησης του έργου είναι έντονη» ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου καθώς και τον χρόνο εξασφάλισης των χρηματοδοτικών πόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ