ΜΕ ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας, κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ του ΠΕΤΑ», γεγονός που συνοδεύτηκε με γιορτή το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Άγγελος Παπασπύρου, ιδρυτικό μέλος που διετέλεσε πρόεδρός της και συνεισέφερε σημαντικά στην έκδοση της εφημερίδας. Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Γιώργος Κακαριάρης αναφέρθηκε στον εμπλουτισμό των δράσεων του Συλλόγου όπως η «Ημέρα του Απόδημου Πετανίτη στην Αθήνα», «Σπάμε τα μπότια» που γίνεται το Μεγάλο Σάββατο στο χωριό, τις καλοκαιρινές συναντήσεις κλπ.
Μίλησε, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Δημήτρης Κυρούλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην συγκρότηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Η καλή εφημερίδα δίνει χώρο έξι σελίδων στο αφιέρωμα που όντως παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περνάνε 50 χρόνια στιγμών από τη ζωή των απόδημων Πετανιτών, ενώ η επετειακή έκδοση διανθίζεται παράλληλα και με άλλες ειδήσεις με έμφαση, βεβαίως, στην τέχνη και τον πολιτισμό. Μαθαίνουμε, ταυτόχρονα, ότι η κοπή της πίτας της Αδελφότητας θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, 11 το πρωί, στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Αθηνών. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ