ΣΤΟ πλαίσιο της εκδήλωσης που περιλαμβάνει την κοπή βασιλόπιτας, επιδιώκεται η πρώτη γνωριμία με τον νεοσύστατο Σύλλογο υπό τον τίτλο «Δράση Γυναικών Άρτας».
Η εκδήλωση διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή, 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Dacosta», επί της οδού Γριμπόβου 13, της πόλης μας. Σε ανακοίνωση που μάς απέστειλε η Λευκή Πετροπούλου (ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Αρταίων με τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή»), σημειώνεται: «Ο νεοσύστατος Σύλλογος Δράση Γυναικών Άρτας έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και προώθηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών.
Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκει την ανάπτυξη δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ των γυναικών, την ανάδειξη του κοινωνικού τους ρόλου, καθώς και τη συμβολή στην εκπαίδευση και πνευματική ενίσχυση των με- λών της κοινότητας.
Παράλληλα, προωθεί την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενθαρρύνει τον εθελοντισμό και επιδιώκει την κοινωνική προσφορά προς ευάλωτες ομάδες, ενώ επιδιώκει να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τις γυναίκες σε θέματα υγείας, παιδείας και οικογένειας.
Ο Σύλλογος Δράση Γυναικών Άρτας επιθυμεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ενίσχυση της γυναικείας θέσης και τη βελτίωση της καθημερινότητας της στην κοινότητα.
Με στόχο την γνωριμία με τον Σύλλογό μας, σας καλούμε στην κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Dacosta, Γριμπόβου 19, Άρτα. Ελάτε να γνωριστούμε! Σας περιμένουμε όλες! Οι γυναίκες μπορούμε πολλά και όλες μαζί πολλά περισσότερα!».
Να σημειωθεί ότι προσωρινή πρόεδρος του Συλλόγου ορίστηκε η Λευκή Πετροπούλου (φωτο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ