Στη διάθεση 1.997 κιλών τυροκομικών προϊόντων προχωρά το Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με στόχο την κάλυψη αναγκών ευπαθών κοινωνικά ομάδων και ατόμων.
Τα προϊόντα αυτά παρήχθησαν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Δικαίω- μα υποβολής αίτησης έχουν φορείς της κυβέρνησης, στο πλαίσιο ενάσκησης του κοινωνικού τους έργου, άλλα νομικά πρόσωπα δη- μοσίου δικαίου (Οργανισμοί, ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού, Γηροκομεία) ή ιδιωτικού δικαίου (Εκκλησιαστικά Ιδρύματα, Ιδρύματα, ιδιωτικά Γηροκομεία) και Ενώσεις Προσώπων, Σύλλογοι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχουν συσταθεί νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν αποδεδειγμένα φιλανθρωπικό ή κοινωφελή σκοπό που, ρητά αναλαμβάνουν την υποχρέωση να διαθέσουν, περαιτέρω, δωρεάν και με ίδιο κόστος, τα δωρεάν, εκ μέρους του ΙΕΚ, διατιθέμενα σ΄ αυτούς προϊόντα και αγαθά σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς /ιδρύματα φιλανθρωπικού ή κοινωφελούς σκοπού υποχρεούνται, εφόσον επιλεγούν, να διαθέ- τουν τα εν λόγω προϊόντα και αγαθά χωρίς κανένα αντάλλαγμα, αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση και την κάλυψη αναγκών των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση diekioanninon@elgo.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ