Με τα μέλη της Άτυπης Επιτροπής Καρναβαλιού είχε συνάντηση ο δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στο δημαρχείο της πόλης, με θέμα συζήτησης τα σχέδια και τις προετοιμασίες για το επερχόμενο Καρναβάλι.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς και Κοινωνικής Μέριμνας Αγ- γέλα Τσώλα, ο δήμαρχος εξέφρασε την υποστήριξή του προς τη διοργάνωση και τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το «Καρ-ναβάλι Γυναικών» στην ενίσχυση του κοινωνικού δεσμού και του πνεύματος χαράς, γιορτής και προβολής για την πόλη μας. Ο ίδιος δήλωσε: «Το Καρναβάλι αποτελεί σημαντική παράδοση για την πόλη μας. Με την στήριξη από την πλευρά μας της Άτυπης Επιτροπής και την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και ευρύτερη συμμετοχή Συλλόγων και πολιτών, διασφαλίζουμε ότι το φετινό γεγονός θα ξεπερά- σει κάθε προσδοκία και θα ενισχύσει το κοινωνικό μας πρόσωπο».
Σε ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων, σημειώνεται ταυτόχρονα: «Αναφέρθηκε, επίσης, στη σπουδαία δουλειά που έχουν αναλάβει οι κυρίες της Επιτροπής και που από το 1982 έως σήμερα διοργανώνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη γιορτή. Μια μεγάλη επιτυχημένη Αποκριάτικη γιορτή, που συνεχίζει 40 και πλέον χρόνια, όχι μόνο να αντέχει στο χρόνο, αλλά να εξελίσσεται και κάθε χρόνο να είναι καλύτερη».
Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς συνεχάρη την Επιτροπή, η οποία, όπως είπε «μεριμνά για την καλύτερη διοργάνωση του Καρναβαλιού» και δεσμεύτηκε ότι από πλευράς της Δημοτικής Αρχής θα υπάρχει κάθε δυνατή αρωγή για τη διοργάνωση. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η βοήθεια από πλευράς μας θα είναι αμέριστη τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και στην κάλυψη των εθελοντών. Ένας από τους στόχους μας φέτος είναι το Καρναβάλι να έχει ζωντανή πανελλήνια κάλυψη. Μέλημά μας ο θεσμός να γίνει εξωστρεφής, με νέες, φρέσκιες ιδέες και να έχουμε ακόμα πιο πολλές συμμετοχές».
Οι δύο πλευρές συζήτησαν σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές για την οργάνωση του Καρναβαλιού, τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν και τους τρόπους ενίσχυσης της συμμετοχής των κατοίκων.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση αμοιβαίας συνεργασίας και συνεχούς επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Καρναβάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ