ΜΠΟΡΕΙ μεν ο Χρήστος Τσιρογιάννης να παρέδωσε τα κλειδιά του Δημαρχείου στο νέο δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα στις 31 Δεκεμβρίου 2023, όμως συνεχίζει να βάζει υπογραφές.
Όχι βέβαια ως δήμαρχος αλλά ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, καθώς δεν κινήθηκαν ακόμα οι διαδικασίες για νέο πρόεδρο και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου. Την υπογραφή του, λοιπόν, έβαλε παράλληλα με τον ανάδοχο για το έργο που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση 5.000 «έξυπνων» υδρομετρητών καταναλωτών με ενσωμάτωση στην τηλεμετρία. Το έργο, προϋπολογισμού 1.566.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, προβλέποντας την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης του νερού ύδρευσης, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΑ, που στηρίζεται στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του συστήματος.
Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται: Προμήθεια 5.000 «έξυπνων» διασυνδέσεων υδρομετρητών με ενσωματωμένη τηλεμετρία. Εγκατάσταση νέων υδρομετρητών. Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής τηλεπαρακολούθησης και τηλεειδοποίησης. Απεικόνιση των υδρομετρητών σε χάρτη και τη δυναμική απεικόνιση της εικόνας τους με οπτική ένδειξη της κατάστασής τους. Επί θητείας του εξασφαλίστηκε το έργο από τον ίδιο και η υπογραφή. Τι πιο δίκαιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ