Η συνταξιοδότηση της γιατρού – ρευματολόγου Μαρίας Τυμπανίδου (φωτο κάτω) από το Κέντρο Υγείας της πόλης Άρτας δημιουργεί αναμφισβήτητα μεγάλο κενό. Όχι μόνο διότι θα λείψει η συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά και γιατί οι ασθενείς έβρισκαν λύση στο πρόβλημά τους.
Η Μαρία Τυμπανίδου είναι μια επιστημονικά άρτια ιατρός βοηθώντας με τις γνώσεις της συνανθρώπους μας να ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Την εμπιστεύονταν χωρίς να παραλείπουν να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ανακούφιση στον πόνο τους. Θα τους λείψει μετά την θεμελίωση του συνταξιοδοτικού της δικαιώματος.
Ανεκτίμητη, λοιπόν, η προσφορά της και δυσαναπλήρωτο το κενό, καθώς ούτε στο νοσοκομείο Άρτας υπάρχει τέτοια ειδικότητα. Ολόκληρο ΕΣΥ και δεν διαθέτει ούτε έναν ρευματολόγο. Καλά πάμε!
Είναι, ωστόσο, παρήγορο το γεγονός ότι η Μαρία Τυμπανίδου που μπορεί μεν να συνταξιοδοτείται από το ΕΣΥ, θα εξακολουθήσει παρόλα αυτά να παραμένει μάχιμη περνώντας στον χώρο της ιδιωτικής υγείας ανοίγοντας, όπως μαθαίνουμε, δικό της ιατρείο που θα ξεκινήσει σύντομα την λειτουργία του. Καλή συνέχεια από μάς στο νέο κεφάλαιο προσφοράς στην υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ