«Ενημέρωση περί θεμάτων που αφορούν στην υγεία και στην ιατρική φροντίδα στην περιοχή μας είχε ο δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας στην εφ’ όλης της ύλης συζήτησή του με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευάγγελο Χαρμπή» επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου.
Στην ίδια ανακοίνωση, προστίθεται: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο της πόλης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας σε τοπικό επίπεδο, στη συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς και στην αντιμετώπιση ενδεχόμενων προκλήσεων στον εν λόγω τομέα.
Ο δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία του για συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, με στόχο την προώθηση πρωτοβουλιών, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας. Ο κ. Χαρμπής υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των επιστημόνων και των τοπικών αρχών προς όφελος της κοινωνίας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού διαβεβαίωση για τη συνεργασία και την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την καλή υγεία και την ευημερία των πολιτών στον Δήμο Αρταίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ