Γράφει η Μαρία Τζαχρίστα*

Επί 25 έτη αναπληρωτής διευθυντής στην Υγειονομική Υπηρεσία του ΙΚΑ Άρτας, σχεδόν δύο χρόνια διευθυντής ΕΟΠΠΥ Άρτας, αλλά πάνω από 30 μάχιμος ιατρός – καρδιολόγος είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τον Ιωάννη Σιντελέ (φωτο).
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνταξιοδοτηθεί από το Κέντρο Υγείας Άρτας που τη δεδομένη στιγμή συνιστά απώλεια. Όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν προσφέροντας ανιδιοτελώς τις ιατρικές του υπηρεσίες με μεγάλη αγάπη για την επιστήμη του και με σεβασμό προς τους ασθενείς, τους συναδέλφους αλλά και το προσωπικό.
Θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον αγώνα που έδωσε ως διευθυντής προκειμένου να επιτευχθεί η μεταφορά των υπηρεσιών από το κτίριο του πρώην ΙΚΑ στο αντίστοιχο του παλαιού νοσοκομείου. Με αγωνία, με τρέξιμο, με αυταπάρνηση, το κατάφερε. Όπως σίγουρα θα πετύχαινε και τη μεταφορά όλων των υπηρεσιών της Μονάδας στο ίδιο κτίριο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να το πραγματοποιήσει λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την κεντρική εξουσία και την εθελούσια αποχώρηση από τη θέση αυτή.
Η επιτυχημένη πορεία του θα συνεχιστεί σίγουρα στο ιδιωτικό του ιατρείο. Τον συνοδεύουν οι ευχές όλων μας για προσωπική υγεία, υπομονή, χαρές στην όμορφη οικογένειά του και πάντα με καλές διαγνώσεις στους ασθενείς του.
*Η Μαρία Τζαχρίστα είναι νοσηλεύτρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ