ΟΙ επισκέψεις και οι συναντήσεις του δημάρχου Αρταίων Χριστόφορου Σιαφάκα με σειρά εκπροσώπων φορέων του Δήμου, είναι αυτές που κυριαρχούν στις ανακοινώσεις Τύπου του Δήμου, κάτι που εκ πρώτης όψεως θεωρείται φυσιολογικό καθώς αμφότερες οι πλευρές, εκτός της άμεσης γνωριμίας μέσω των ιδιοτήτων, θέτουν επί τάπητος και τις διάφορες προτεραιότητες.
Την πρωτοβουλία για τις ανακοινώσεις Τύπου μετά από κάθε συνάντηση λαμβάνει ο Δήμος και μέχρι τώρα νομίζαμε χωρίς εξαιρέσεις. Γιατί το λέμε; Διότι πέραν αυτών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας υπάρχει και κάποια για την οποία ο Δήμος δεν εξέδωσε ανακοίνωση. Ο λόγος για την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΟΝΝΕΔ και της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ (ΝΔ) στο γραφείο του δημάρχου.
Μπορεί μεν ο Δήμος να μην έδωσε κάτι στη δημοσιότητα, όμως δεν συνέβη το ίδιο από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, που συνόδευσαν μάλιστα το σύντομο σημείωμά τους με τη φωτο που βλέπετε, οπότε και γίναμε μάρτυρες.
Γιατί αλήθεια αποσιωπήθηκε από τον Δήμο αυτή η επίσκεψη; Αξιολογήθηκε ως ασήμαντη; Για να μην θεωρηθεί μήπως ότι υπάρχει διασύνδεσή του με τη ΝΔ ακυρώνοντας το αφήγημα περί «ανεξάρτητου» και υπερκομματικού που υποστήριζε προεκλογικά; Θα πράξει το ίδιο εάν τον επισκεφθεί η ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) της ΝΔ; Επιδιώκει άραγε να κρατά αποστάσεις από πολιτικά στίγματα; Εάν «ναι» υπάρχει απάντηση. Να μην δέχεται τέτοιες επισκέψεις…

ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για την συνάντηση με δήμαρχο Αρταίων

ΑΛΛΑ ας δούμε τι σημειώνει η ΟΝΝΕΔ Άρτας και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ για την συνάντηση με τον δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα, για την οποία υπήρξε αποσιώπηση από τον Δήμο: «Αντιπροσωπεία ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Άρτας συναντήθηκε με τη Δημοτική Αρχή και το νέο δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα.
Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και πραγματοποιήσαμε έναν γόνιμο διάλογο. Συζητήσαμε για θέματα που προβληματίζουν όλους τους Αρτινούς και ο Δήμαρχος μάς ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα. Από τη μεριά μας ως νεολαία θέσαμε στη συζήτηση για το πως θα φαινόταν η δημιουργία από τον Δήμο Αρταίων ενός γραφείου νεανικότητας και επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας, με έμφαση στους νέους, διότι η ανεργία στην πόλη μας, στις νεαρές ηλικίες, είναι μεγάλη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Νομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Χαρά Σφαλτού και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Παπανικολάου. Στο επόμενο χρονικό διάστημα η ΟΝΝΕΔ Άρτας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με τους όμορους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ