Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστές τις αμέσως προσεχείς δραστηριότητές της, εξέδωσε η ΝΕ Άρτας του ΠΑΣΟΚ.
Αναφέρει: «Η Ελλάδα και η κυβέρνηση της ΝΔ, επί σειρά ετών, 4,5 χρόνια και πλέον, ακολουθεί την τακτική της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, την οποία πληρώνουν περισσότερο απ’ όλους τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα.
Το εισόδημα των πολιτών χάνεται κυριολεκτικά κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, στα ψηλά ενοίκια, την ενέργεια και τα τρόφιμα. Η κυβέρνηση απαντά με ψίχουλα αυξήσεων και επιδομάτων, τα οποία αποτελούν κοινωνικό εμπαιγμό και δεν απαντούν ουσιαστικά και επαρκώς στην αντιμετώπιση της φτωχο- ποίησης των πολιτών. Αποτελεί δε, συνειδητή επιλογή να συγκεντρωθεί η οικονομία σε λίγους που απολαμβάνουν την προνομιακή κυβερνητική μεταχείριση. Φθηνή εργασία και κουπόνια για τους πολλούς, υπερκέρδη για τους εκλεκτούς.
Το ΠΑΣΟΚ προτείνει: Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα όσο διαρκεί η κρίση. Ουσιαστική αύξηση πραγματικών μισθών. Ενίσχυση της επιτροπής ανταγωνισμού. Ουσιαστικούς και εκτενείς ελέγχους στην αγορά και σε όλη την αλυσίδα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Πραγματική αλλαγή παραγωγικού μοντέλου.
Για όλα αυτά και όσα ακόμα ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες, το ΠΑΣΟΚ Άρτας αναλαμβάνει δράσεις για ενημέρωση των πολιτών που αφορούν τις θέσεις και τις προτάσεις του, το προσεχές Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 10:30 το πρωί, συνομιλώντας και ενημερώνοντας τους πολίτες στον εμπορικό δρόμο της πόλης με αφετηρία τα γραφεία της ΝΕ Άρτας, με διανομή έντυπου υλικού».
Με αφορμή, εξάλλου, την κοπή πίτας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του καφέ «ΒΥΖΑΝΤΙΟ», στην κεντρική πλατεία, 7 το απόγευμα, καλεί τους πολίτες της Άρτας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί. «Σας περιμένουμε, σας θέλουμε όλους εκεί», καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι εκπρόσωποι τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Άρτας Ράνια Τρομπούκη και Θοδωρής Γόγαλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ