ΕΙΝΑΙ από τα παράδοξα πλην όμως αληθινό!
Έως τώρα στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας ο υπολογιστής παρέμεινε ανενεργός, δηλαδή δεν λειτουργούσε και ξέρετε γιατί; Διότι δεν υπήρχε δίκτυο του ΟΤΕ που να καλύπτει το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο κατά τα λοιπά βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Τουτέστιν απέναντι από τη πλατεία Κιλκίς! Πλην του ηλεκτρονικού υπολογιστή, που αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας, δεν μπορούσε ως εκ τούτου να γίνει και τηλεφωνική σύνδεση.
Τεχνικός επί σειρά ετών στον ΟΤΕ ο νέος γραμματέας Νίκος Λίγκας, από τον οποίο και συνταξιοδοτήθηκε, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια σπεύδοντας να βρει λύση. Και την βρήκε. Η σύνδεση θα γίνει με ασυρματικό δίκτυο μέσω του ΟΤΕ κι αν τον δείτε να… ξαναπιάνει δουλειά για τις ανάγκες εγκατάστασης των απαραίτητων μηχανημάτων, μην παραξενευτείτε. Το χαρακτηριστικό του, όντας στην υπηρεσία του πρώην ΟΤΕ, συνοδεύονταν με μια και μόνο λέξη: Δουλευταράς. Συνάμα και αποτελεσματικός.
Αυτό που μάς μεταφέρεται είναι πως μέχρι τέλος Ιανουαρίου τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα προσαρμοστούν πλέον στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις για να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση παντού. Οπότε θα σταματήσει και η διάθεση των κινητών τηλεφώνων των στελεχών για τις ανάγκες της επικοινωνίας. Διότι μόνο αυτός ο τρόπος υπήρχε για διασύνδεση με τον… έξω κόσμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ